Press "Enter" to skip to content

Opt ore, patru cauze, 30 de experți, pentru Bacău: ”8 hours overtime for a good cause”

Vineri, 7 aprilie 2017, va avea loc la Biblioteca Județeană ”Costache Sturdza” din Bacău cea de-a treia ediție a evenimentului ”8 hours overtime for a good cause”. În cadrul workshop-ului, 30 experți din diferite domenii vor dona din timpul lor dar și din experiența profesională pentru cele patru cauze înscrise în program: Viziune pentru Bacău, ”Palatul Copiilor realoaded”, ”Deschidem Biblioteca. Face-book & Face-lift”, ”Stele în marketing – Observatorul Astronomic <Victor Anestin>”.

În acest workshop nu se cer bani, ci îi rugăm profesioniști în marketing, comunicare, IT s.a.m.d., să investească opt ore din timpul lor liber și să ne ajute să ducem la sfârșit proiecte din Bacău sau să devenim mai cunoscuți ca instituție. Evenimentul ”8 hours overtime for a good cause” va începe la ora 17:00 și se va încheia la ora 00:00.

Zece elevi ai Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor Bacău (foto) vor fi prezenți la fața locului pentru a exersa meseria de jurnalist și pentru a realiza fotografii, interviuri și reportaje.

Cercul de Jurnalism - sedinta tehnica

Mai multe detalii, pe site-ul evenimentului: http://bacau.8-i.ro/organizatii/cauze/

Sava Miruna, 12 ani, clasa a V-a, elevă a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor Bacău

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *