Press "Enter" to skip to content

A scrie sau a juca teatru?

A scrie sau a juca teatru? Aceasta este intrebarea. Care este diferența? Ce este scrisul? Ce este teatrul? Azi răspund la toate, pentru că le-am experimentat pe amândouă.

Atunci când scrii, lucrul cel mai greu este să-ți transmiți sentimentele și ideile celor din jur, cititorilor tăi. Asta nu înseamnă că, dacă nu reușim din prima, trebuie să renunțăm, pentru că fiecare dintre noi merită a doua șansă. Un lucru important este să ne placă nouă. Prima părere și cea mai importantă este propria noastră părere. Când scrii, te descrii.

În schimb și în teatru este greu, pentru că poate trebuie să fii trist când ești fericit ori invers, când ești trist trebuie să fii nemaipomenit de fericit. Să faci un personaj nu e ușor, poți uita replici din cauza emoțiilor, dar un lucru dintre cele mai grele este să retrăiești, din nou și din nou, sentimentele pe care trebuie să le arătați publicului. Dar să nu uităm că la sfârșit primim aplauzele care fac să merite toată munca depusă.

Așa că, în mare, fiecare lucru este important, fie ca scrii fie că joci teatru. De aceea, fiecare poate alege, aceasta este provocarea de azi!

Maria-Alexandra Vaman, 10 ani,

elevă, în clasa a IV-a, la Școala ”Dr. Alexandru Șafran” și la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.