Press "Enter" to skip to content

Autografe “pe rupte” la concertul Innei

innaVineri, 23 Ianuarie , în jurul orei 19:00, centrul comercial Arena Mall Bacău a fost plin de fanii infocaţi ai Innei. Aceştia au venit din toate colţurile ţării pentru a o vedea şi asculta în concert pe faimoasa cântăreaţă. În seara evenimentului parcarea de la Mall “dădea pe-afară” de maşini din alte judeţe decât Bacăul.

Clădirea mare şi încăpătoare a centrului comercial, în care uneori te poţi simţi ca o cămilă în pustiu, se micşorase ca prin minune sub asediul armatei de oameni, astfel că unii doar au apucat să o asculte pe Inna, nu să o şi vadă.

Însă, aceasta nu a fost singura problemă, mulţi dintre prezenţi erau speriati cu privire la bunurile personale, deoarece uneori, în “duet” cu vocea Innei, se auzea câte un disperat:

“Ajutor! Cineva să mă ajute! Mi s-a furat telefonul!”.

O altă mare problemă a fost şi după concert, când vedeta a trebuit să dea autografe fanilor, care nu au fost tocmai civilizaţi. “Fanul” care a atras cel mai mult atenţia a fost o mămică. Aceasta aproape că se “bătea” cu unul dintre jandarmi, care nu îl lăsa pe băiatul ei, în vârstă de 16-17 ani, să intre înaintea celor mici să ia un autograf:

“Lăsaţi-l să se ducă! Lăsaţi-l! Nu-mi spune dumneata mie că nu are voie, chiar nu-mi pasă!”.

Cu toate aceste incidente, băcăuanii s-au bucurat de concert, care, în ciuda tuturor problemelor exterioare, a fost unul reuşit şi publicul a fost entuziasmat de prezenţa vedetei.


Mihaela Radu
, elevă în clasa a VII-a, la Şcoala “George Bacovia”, membră True Press a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor Bacău

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *