Press "Enter" to skip to content

Bacăul, invitat la “Bucurie în mișcare”

La sfărșitul acestei săptămâni, băcăuanii sunt invitați din nou la mișcare în aer liber. Cea de-a doua ediție a evenimentului “Bucurie în mișcare”, o sărbătoare a bucuriei, pentru toți iubitorii de sport, soare și voie bună, se va desfășura în perioada 3-4 iunie, în zona centrală a orașului, pe Calea Mărășești, în perimetrul cuprins între intersecția cu Hotelul Decebal și Piața Tricolorului (inclusiv), și în Parcul “Mircea Cancicov”.

Pe durata ambelor zile, mai exact în intervalul orar 10:00-21:00, vor avea loc, în zonele amintite, diferite activități sportive, precum slow biking, bubble football, cros dar și jocuri destinate celor mici.

Evenimentul este organizat de către Asociația ”11even” Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația “Hai să Facem”, din Bacău, și cu proiectul “Bacău – Capitala Tineretului 2017” și cu sprijin oferit de Kaufland.

“Bucurie în mișcare” își propune să promoveze, și de această dată, un stil de viață sănătos, competiția în comunitate, dar și sportul, care poate fi practicat indiferent de vârstă.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.bucurieinmiscare.ro.

Raluca Antal-Vaida, clasa a IX-a, Ștefania Păduraru, clasa a X-a, C.N. ”Ferdinand I” Bacău

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *