Press "Enter" to skip to content

Ce îmi doresc de Ziua Copilului

              În această perioadă dificilă, când este necesar să păstrăm distanța socială, nu știu ce mi-aș putea dori mai mult decât sănătate. Sănătate pentru mine, pentru cei dragi mie, pentru toți copiii din lume și pentru cei dragi lor.

              Știu că anul acesta nu am mai putut sărbători Ziua Copilului așa cum o făceam de obicei, de exemplu mergând în parc sau întâlnindu-ne cu prieteni și rude, dar haideți să nu ne gândim la ceea ce nu putem face, ci la ceea ce putem.

              Avem oricând posibilitatea de a organiza o videoconferință împreună cu cei pe care ni i-am fi dorit aproape în această zi sau putem găti ceva cu părinții noștri. Mereu este posibil să găsim activități distractive și plăcute pe care să le practicăm acasă.

              Așadar bucurați-vă de timpul petrecut înăuntrul locuințelor, fiți optimiști și sperați! Știu că lucrurile pe care ni le dorim acum pot părea imposibile, cum ar fi reîntoarcerea cât mai rapidă la viețile noatre obișnuite, dar dacă nu v-ați pierdut copilăria sigur nu v-ați pierdut nici speranța. Căutați copilul din inima voastră și lăsați-l să vă poarte înspre lumină!

Text & imagine: Mara-Ioana Lazăr, 12 ani, clasa a V-a, elevă la Școala Gimnazială „Dr. Al. Șafran” și la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.