Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă pentru mine Palatul Copiilor Bacău?

Totul a început cu primul curs la chitară, acum șapte ani. Așa că, pentru mine, Palatul a însemnat întâi de toate MUZICĂ. Am făcut această activitate timp de patru ani și m-a ajutat să acumulez cât mai multe informații muzicale, un pic de experiență, și m-a învățat să ascult cântectul interior al oamenilor, totul datorită regretatului domn profesor Emil Iftimie.

Am mai făcut apoi și câteva cursuri de limbă engleză, care m-au ajutat să înțeleg mai bine această limbă, și Palatul a însemnat atunci CUNOAȘTEREa unei noi culturi. În prezent, când sunt elevă a Cercului de jurnalism, Palatul înseamnă COMUNICARE, pentru că, deși fac de puțin timp această activitate, am învățat foaaarte multe lucruri interesante și care o să-mi fie de folos de-a lungul vieții mele iar pentru aceste lucruri îi mulțumesc doamnei profesoare Laura Huiban.

Dar Palatul Copiilor Bacău nu înseamnă pentru mine doar MUZICĂ, CUNOAȘTERE, COMUNICARE, ci este locul în care am trăit cele mai frumoase experiențe și amintiri de neuitat. Mulțumesc tuturor profesorilor care au depus suflet pentru a ști cât mai multe lucruri care o să ne fie benefice în viață!

Marta-Teodora Florea, elevă, în clasa a IX-a, la Colegiul Național “Vasile Alecsandri“ și la Cercul de jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.