Press "Enter" to skip to content

Dansul te schimbă

dans

”Totul a început în copilărie, într-o vineri seară, când tatăl meu, dublu vice campion mondial la lupte greco romane, mi-a dat de știre că următoarea zi mergem la sala unde face antrenamente. De entuziasm, nu am pus întrebări și am zis ”sigur”, și m-am trezit că mă duce într-o sală de dansuri. Atunci, visul meu a devenit realitate”, își amintește campioana de dans sportiv de la Colegiul Național ”Ferdinand I”, Sorana Munteanu.

Din acea zi, dansul i-a schimbat viața, a devenit viața ei, a ajutat-o să se dezvolte frumos, i-a definit personalitatea.

”M-a ajutat în dezvoltarea intelectuală, m-am maturizat enorm și am câștigat experiență în mai multe domenii. Mi-am făcut prieteni foarte buni. Nu există zi în care să nu dansez”, mărturisește Sorana.

Premiile I obținute la concursurile naționale de dans au determinat-o să își dorească să treacă la nivelul următor: obținerea atestatului de antrenor.

”În momentul de față, eu și partenerul meu, Spulber Alin, care îmi este și cel mai bun prieten, predăm cursuri de dans unor copii de la Gradinița ”Oblio” și avem deja oferte de la nunți, botezuri sau diferite petreceri pentru a face demonstrații. În vara aceasta voi face tot posibilul să-mi iau atestatul de antrenor”, a afirmat adolescenta.

dans2

Sorana a mărturisit că încă din copilărie idolul ei este Ilieș Diandra, fiica antrenorului său, vice campioană la dansuri sportive.

Ioana Chebac, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”Ferdinand I”, membră Teen Press a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor Bacău

Textul a fost publicat în primul număr al Revistei ”New Press” (iunie 2014), a Palatului Copiilor Bacău.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *