Press "Enter" to skip to content

Două eleve de la Palatul Copiilor Bacău, pe scena “Next STAR”

nextstar

Palatul Copiilor Bacău descoperă copiii talentaţi, îi încurajează să se exprime şi îi sprijină să îşi transforme visele în realitate. Două eleve ale profesorului Claudiu Filip, la Clasa de Canto muzică uşoară a Palatului Copiilor Bacău, au fost selectate să cânte pe scena actualului sezon al Emisiunii – concurs Next Star, de la Antena 1. Fanii show-ului au avut ocazia să o admire în cea de-a IV-a ediţie pe Luca Ambra Maria (foto, dreapta), o adolescentă în vârstă de 13 ani, care studiază canto la Palatul Copiilor Bacău, împreună cu profesorul Claudiu Filip, de nouă ani.

Andrei Delia (foto, stânga), cea de-a doua elevă a cunoscutului profesor băcăuan selectată de echipa Next Star, a început studiul muzicii în urmă cu trei ani. Iar de anul acesta, urmează şi cursurile Cercului de Teatru al Palatului Copiilor Bacău, coordonat de profesorul Gheorghe Balint. Delia i-a încântat pe spectatorii Next Star, în cea de-a XI-a ediţie a emisiunii, cu melodia “Hora din Moldova”.

Delia şi Ambra fac parte din grupa de performanţă a clasei, o grupă cu care lucrez mult mai tehnic. Amândouă au un talent nativ, care la Ambra a explodat în ultimii patru ani, şi sunt foarte serioase în muncă”, a declarat profesorul Claudiu Filip, despre cele două eleve ale sale care au cântat pe scena Next Star. Claudiu Filip este iniţiatorul şi coordonatorul Festivalului de Muzică Uşoară pentru Copii “Aşchiuţă”, eveniment organizat de Palatul Copiilor Bacău pentru a veni în sprijinul elevilor şi preşcolarilor cu talent muzical. Ediţia de anul acesta, cea de-a VIII-a, are loc pe date de 27 iunie, la Teatrul Municipal “Bacovia”.

Grupa New Press a Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Textul a fost publicat în primul număr al Revistei ”New Press” (iunie 2014), a Palatului Copiilor Bacău.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *