Press "Enter" to skip to content

”Ești ceea ce mănânci”, la Colegiul Economic

Campania județeană ”Ești ceea ce mănânci” continuă să promoveze o alimentație sănătoasă, prin noi activități organizate în școlile băcăuane. Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău a organizat marți, 28 februarie, în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Nicu Enea” , o a treia activitate în cadrul campaniei. Elevii de clasa a XI-a, calificare Bucătar, de la Colegiul Economic ”Ion Ghica” au prezentat colegilorr mai mici, de la Școala ”Nicu Enea”, beneficiile unei alimentații sănătoase. După instructaj, elevii au gătit împreună diferite sortimente de brioșe folosind produse sănătoase precum fructe și legume. Pe parcursul gătitului, micii bucătari au învățat pas cu pas procesul prin care pot prepara și ei singuri brioșe folosind ingrediente sănătoase.

„Ești ceea ce mănânci” este o campanie de conștientizare a importanței consumului de alimente sănătoase, inițiată de către Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Instituția Prefectului Județului Bacău. Campania promovează un stil de alientație sănătoasă în rândul elevilor și al profesorilor. Perioada de desfășurare a proiectului este noimbrie 2022- iunie 2023.

Cosmin Avădăni, elev, în clasa a X-a, la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” și la Cercul de Jurnalism al Palatul Copiilor Bacău

Comments are closed.