Press "Enter" to skip to content

Gânduri de copii, de 1 Decembrie

Urări, din inimă, de Ziua Națională a României, de la elevi ai Cercului de jurnalism al Palatului Copiilor Bacău:

”Eu îi doresc României, de ziua ei, să rămână în forță și să zâmbească mereu!” 🙂 – Sara Bîrsan (clasa a IV-a, 10 ani)

”Cu prilejul Zilei Naționale a României doresc poporului român cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes! Eu îi doresc țării mele putere, minune și visuri împlinite și mărire de salarii, plus burse! La mulți ani, fraților, oriunde v-ați afla! La mulți ani României, tuturor românlor și tuturor celor ce gândesc românește! ” – Narcisa Pal (clasa a VII-a)

”Ce-i doresc țării mele, de ziua ei? La mulți ani, România! Să fii sănătoasă!” – Miruna Nistor (clasa a III-a, 9 ani)

”Eu îi doresc țării mele să fie o țară fără RĂZBOI, pentru tot restul vieții sale.” – Ilinca Maria Găitan (clasa a III-a, 9 ani)

”Chiar dacă țara mea nu e perfectă, eu tot o iubesc. La mulți ani, România!” – Radu Bardașu (clasa a IV-a)

”De 1 Decembrie, îți doresc, Românie, multă sănătate, să fii fericită, mai curată, mai frumoasă, să nu-ți mai fie frig și copiii să nu mai stea atât pe telefon și tabletă! La mulți ani, România!” – Maria Postăvaru (clasa a III-a)

”Eu îi doresc țării mele să nu mai fie droguri și alte lucruri de genul! Și tot binele din lume, cu iubire, fără certuri și fără război!” – Miruna Hanganu (clasa a III-a, 9 ani)

”La mulți ani! Hai, România!” – Teona Elena Ghiunghiuș (clasa a III-a, 9 ani)

”Eu doresc țării mele multă sănătate, să nu mai fie poluată și să fie iubită de toată Europa!” – Tudor Avădăni (clasa a IV-a)

Sursa foto

Comments are closed.