Press "Enter" to skip to content

Împletituri

coafura

An de an noile generații de tineri sunt fascinate de tendințele în coafuri, pe care și le aleg în funcție de culoarea, lungimea și structura firului de păr. Dacă ai părul lung, anul acesta poți încerca, pentru a fi la modă, diferite tipuri de împletituri: în patru (”coada de pește”), ”spic” sau împletitura clasică în trei. Poți opta pentru o coadă, două sau chiar mai multe, în funcție de stilul tău vestimentar și de personalitate.

Împletiturile sunt potrivite pentru orice moment din zi și pentru orice tip de vestimentație. Dacă ești genul sport poți încerca o coadă ”spic” sau chiar două. Daca ești genul romantic poți să îți faci o coroniță împletită din propriul tău păr iar daca ești tipul boho – chic poți încerca o coadă împletită în patru, pe care să o porți într-o parte însă în cazul în care care ești genul office poți încerca un coc făcut din mai multe cozi împletite mai subțiri.

Un avantaj al împletiturilor este că arată bine indiferent că ai părul întins sau creț. Daca ai părul des, coada ta va arăta super iar dacă ai părul mai rar poti adăuga o eșarfă colorată pe care să o prinzi în împletitură.

Monica Cochior, elevă în clasa a X-a a Colegiului ”Henri Condă”, membră New Press a Cercului de Jurnalism a Palatului Copiilor Bacău.

Textul a fost publicat în primul număr al Revistei ”New Press” (iunie 2014), a Palatului Copiilor Bacău.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *