Press "Enter" to skip to content

Lumea dansului sportiv

Aș vrea sǎ vǎ adresez o întrebare: ”Vouǎ vǎ place sǎ faceți sport?”. Eu fac dans sportiv de la vârsta de trei ani jumǎtate, iar, pentru mine, dansul sportiv nu este doar un sport, ci și este o modalitate plǎcutǎ de petrecere a timpului liber, un hobby și o pasiune. Practic dansurile standard și latino, iar dansul meu preferat este valsul lent.

Dansul este o artǎ specialǎ și munca în echipă este esențialǎ pentru a avea rezultate bune. Academia de dans ”ADAMAS” este a doua casǎ pentru mine. Din ea fac parte instructori dedicați și frumosi.

Profesorul meu se numește Marian Haidău. Este omul care a crezut în mine, m-a încurajat, certat, susținut, alintat și care mi-a fost alături la bine și la rǎu. Oricât de multe greșeli am făcut, niciodatǎ nu a renunțat la noi. Îi mulțumesc enorm de mult pentru asta. Tot ce știu despre dansul sportiv i se datorează lui Marian.

Mie, dansul mi-a schimbat viața: am participat la foarte multe concursuri, mi-am făcut mulți prieteni și am descoperit o lume frumoasǎ. Partenera mea de dans se numește Lavinia Elena, noi ne cunoaștem de mici, am trăit împreună multe emoții, tristeți și momente frumoase. Lavinia este o persoanǎ bunǎ, drăguțǎ, silitoare, educată și veselă. Mă bucur cǎ facem echipă bunǎ împreunǎ.

Cele mai bune locuri ocupate de noi, la precompetitional, au fost  la ROMÂNIA DANCE FESTIVAL (30 septembrie, Piatra Neamț; Locul II, la două și trei dansuri) și CUPA ”LA PASSION” – CAMPIONATUL NAȚIONAL DE CLASE AL ROMANIEI (7- 8 octombrie, Brașov), unde am ocupat la ambele categorii Locul 1.

Recomand tuturor copiilor sǎ încerce acest sport și sǎ nu ezite sǎ se înscrie la ACADEMIA ADAMAS.

Text & sursa foto: Tudor Iannis Vlasie (clasa a III-a), elev la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.