Press "Enter" to skip to content

”Magia Crăciunului”, din nou, pe scenă

Joi, 16 decembrie, de la ora 17.00, va avea loc pe scena Teatrului de Vară ”Radu Beligan”, cea de-a XII-a ediție a spectacolului ”Magia Crăciunului”, susținut de elevii și profesorii Colegiului Național de Artă ”George Apostu” din Bacău.

Magia Craciunului este o tradiție a Colegiului National de Artă George Apostu – pria ediție a fost în 2008 – și este un eveniment conceput ca un spectacol de varietăți. Cuprinde tot felul de momente care sunt foarte ilustrative pentru toate secțiile care există în colegiul nostru. Ne bucurăm că anul acesta reușim să facem un spectacol live, ceea ce nu s-a mai întâmplat de doi ani de zile, și suntem foarte fericiți că, în sfârșit, copiii noștri pot urca din nou pe scenă”, ne-a declarat prof. Dana Bîrzu, directoarea Colegiului Național de Artă ”George Apostu” din Bacău.

La eveniment sunt așteptați, în calitate de invitați speciali, toți membrii comunității băcăuane, de la părinți și copii, la profesori, inspectori școlari și autorități locale.

Ștefania Maftei, elevă, în clasa a VI-a, la Colegiul Național de Artă ”George Apostu” și la Cercul de jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.