Press "Enter" to skip to content

Michael Jackson

Michael Michael Jackson a apărut în viaţa mea când aveam patru ani şi jumătate. Am început să-l ascult şi mi-am dat seama că el îmi va deschide calea spre dans. Îmi place Michael pentru vocea sa extraordinară, dar şi mai mult îmi place cum dansează. Are mişcări proprii, foarte greu de interpretat. El este modelul meu, pentru că dansa minunat, iar eu îmi doresc să devin o dansatoare aşa cum era el.

Michael Jackson a trăit în perioada 1958 – 2009 şi a fost un celebru cântăreţ, supranumit “Regele muzicii pop”. A adus contribuţii importante muzicii, dansului şi modei. A debutat în anul 1964, alături de fraţii săi, în formaţia “The Jackson 5”, ca principal vocalist, fiind cel mai tânăr membru.

Îmi plac toate melodiile lui, dar dacă ar fi să aleg trei dintre ele, acestea ar fi „Thriller”, pentru că are un videoclip înspăimântător şi o coregrafie minunată, „Earth song” şi „Heal the world”, care au un mesaj foarte emoţionant, pentru mine.

Din aceste motive, Michael este modelul meu în viaţă.

Denisa Cârlescu, elevă în clasa a VI-a a Şcolii „Alexandru Şafran”, Bacău, membră True Press a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor din Bacău

Textul a fost publicat în primul număr al Revistei ”New Press” (iunie 2014), a Palatului Copiilor Bacău.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *