Press "Enter" to skip to content

Monoludens – o şansă la exprimare

În data de 23 octombrie 2021 va avea loc la Teatru Fain, de pe strada Gării, nr. 5, între orele 14:00 și 17:00, a doua ediție a evenimentului ”Monoludens”, un concurs ce încurajează libera exprimare a participanților de toate vârstele. Aceștia vor putea să își manifeste iubirea față de teatru, prin monologuri proprii sau prin interpretarea unor texte cuoscute, dar vor avea și oportunitatea de a-și depăşi tracul de scenă sau teama de a vorbi în faţa mulţimii.

Participanții, bine-veniți de peste tot, indiferent de vârstă sau de experiența în lumea teatrului, vor fi jurizați de către niște persoane importante, cu bun-gust, când vine vorba de actorie, actorii Eliza Noemi Judeu și Dumitru Rusu și profesorul și criticul literar Adrian Jicu, iar, pentru motivare suplimentară, s-au pus la bătaie și premii în bani.

Precum și la ediția anterioară – ”Monoludens Primus”, se promovează foarte mult la ”Monoludens Secundus” autenticitatea. Propriile idei și monologuri scrise de cei mici sau mari sunt foarte apreciate, și, dacă stăm să ne gândim, sunt toată esența acestui eveniment.

În concluzie, dorim ca acest concurs să iasă un succes, și cât mai mulți să participe! Înscrierile se fac printr-un mesaj pe pagina de Facebook Monoludens Bacău.

Daria Apalane, elevă, în clasa a VII-a, la Școala Gimnazială „Miron Costin” și la Cercul de jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.