Press "Enter" to skip to content

“Primăvara începe cu… noi”, la Cora Bacău

Palatul Copiilor Bacău, în colaborare cu Inspectoratul Școlar al județului Bacău, vă invită la spectacolul – maraton “Primăvara începe cu…noi”, eveniment ce va avea loc luni, 5 martie, și marți, 6 martie, de la ora 16.00, în interiorul Complexului Comercial Cora Bacau.

Elevii de la Cercurile de muzică ușoară, teatru, dans, artă textilă, protecția mediului, cultură și civilizație engleză vă vor oferi numeroase momente muzical – coregrafice, momente de teatru și un recital de poezie în limba engleză. Cercurile de artă textilă și protecția mediului vă vor întâmpia cu mărțișoare și felicitări handmade, pe care le veți putea achiziționa la prețuri stabilite de către elevi.

Regia spectacolului “Primăvara începe cu…noi” este realizată de Claudiu Filip, profesor coordonator al Cercului de muzică ușoară. Evenimentul este realizat cu sprijin oferit de Cora Bacău. Cercul de Jurnalism va fi partener media al evenimentului.

Vă așteptăm alături de noi și vă dorim o primavară frumoasă!

Teodora Nistor, clasa a 6-a, Stefana Nica, clasa a 5-a, Daria Lucaci, clasa a 6-a, eleve ale Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *