Press "Enter" to skip to content

Primăvara începe cu… Palatul Copiilor Bacău

Primăvara ne oferă nenumărate ocazii pentru a ne arăta aprecierea, respectul și dragostea față de cei dragi nouă.

În perioada 12 – 14  martie, Cercul de Muzică ușoară de la Palatul Copiilor din Bacău a organizat mai multe spectacole tematice, sub titlul ”Primăvara începe cu… noi”, cu participarea elevilor ce frecventează Cercul de muzică ușoară, coordonat de prof. Claudiu Filip, în colaborare cu Cercurile de Artă textilă, Teatru și Jurnalism. Programul spectacolului a cuprins momente de muzică ușoară, recitări de poezii și o expoziție de mărțișoare.

Evenimentele au avut loc vineri, 12 martie 2021, între orele 16:00 – 18:00, și sâmbătă și duminică, 13 – 14 martie 2021, între orele 11:00 – 14:00.

Spectacolele s-au desfășurat în Sala de Teatru de la Palatul Copiilor din Bacău, fiind respectate măsurile de siguranță privind epidemia de COVID – 19 (ex. fiecare loc din sală este precedat de un scaun liber pentru păstrarea distanțării fizice).

Lazăr Mara-Ioana, 12 ani, elevă, în clasa a VI-a, la Școala „Dr. Al. Șafran” și la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Foto: Tudor Pascu Mihail, 10 ani, clasa a IV-a, elev la Școala Gimnazială Nr. 10 și la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Comments are closed.