Press "Enter" to skip to content

S-a deschis noul an școlar la Palatul Copiilor Bacău

Duminică, 30 septembrie 2018, a avut loc, festivitatea de început de an școlar la Palatul Copiilor Bacău. Cu această ocazie s-au adunat laolaltă în Piața Tricolorului, unde a avut loc evenimentul, copii, părinți, bunici și profesori. Sărbătoarea a început armonios pe ritmuri de chitară, continuând în pași de dans și cântece de veselie. Această festivitate, ce are loc anual, ne ajută pe noi, copiii, să descoperim tainele diferitelor cursuri precum: Teatru, Limba Engleză (Cultură și Civilizație Engleză), Jurnalism (care pentru mine este cel mai frumos curs din cele studiate până în prezent), Design Vestimentar și Artă Textilă, Canto, Chitară, Pictură de șevalet, Sanitarii Pricepuți și multe alte cursuri fascinante, care ne vor ajuta să devenim niște adulți înțelepți. Cu ajutorul acestor cursuri, ce au loc gratuit la Palatul Copiilor, ne putem descoperi pasiuni, talente ascunse și chiar plăceri ce nu credeam că pot exista.

Putem să învățăm chiar și cum să ne folosim un talent de care știm sau pe care cei din jurul nostru (și mă refer în primul rând la familie) cred că îl avem. Prin Palatul Copiilor din Bacău noi, copiii, avem aripi întinse către exploatarea pasiunilor.

Vă așteptăm începând de luni, 1 octombrie 2018, să veniți la cursurile ce au loc la Palat și să vă lucrați talentele. Ca premiu, veți primi noi prieteni minunați, amintiri de neuitat și talentul explorat!

 

Text&Imagini: VAMAN Maria-Alexandra, 10 ani

Clasa a IV-a A, Școala „Dr.Alexandru Șafran”

Membră a Cercului de Jurnalism, de la Palatul Copiilor Bacău

 

Comments are closed.