Press "Enter" to skip to content

Școala digitală

Nu-mi place școala online, fiindcă nu poți vorbi față în față cu profesorii și colegii. Și pentru că nu poți împrumuta cărți. Avantajele acestei școli online este că profesoara te poate da pe mute și să nu te mai auzi.

Pentru școala online, folosesc aplicația Zoom. Am întâmpinat probleme cu internetul. Uneori se oprește conexiunea și nu mai auzi nimic. Prefer școala tradițională, în locul școlii online, pentru că la școala tradițională poți fi scos la tablă, iar la școala online nu poți. Cel mai mult la școala online îmi place că poți vorbi pe chat. La școala online mă deranjează zgomotul și gălăgia din alte case, unde se ascultă radio, în timpul orei noastre. Elevii ar trebui să nu facă gălăgie și să asculte de profesoară, și să-și închidă microfonul atunci când vorbesc cu alți membri ai familiei, care intră în cameră. Este greu să te concentrezi când tot intervine câte ceva, ba lipsa conexiunii, ba un copil care își prezintă pisica. Și pierdem timp prețios.

Eu aș mai vrea ca la școala online să poți juca uneori jocuri, ca în sala de clasă.

Vlad – Andrei Gumeniuc (FOTO), clasa a II-a, elev la Școala Gimnazială ”Mihai Drăgan” și la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Textul a apărut și în ediția de vineri, 12 iunie, a ziarului Deșteptarea, în rubrica noastră săptămânală ”New Press”. 

Comments are closed.