Press "Enter" to skip to content

Show la Swimathon

Joi, 15 iunie, Bazinul Olimpic din Bacău a răsunat de vocile susținătorilor și a prezentatorului, care au făcut un show și o atmosferă de neuitat, în cadrul cunoscutului eveniment de strângere de fonduri Swimathon.

La ediția din acest an, cea de-a cincea, 13 echipe s-au întrecut pentru a susține nouă cauze: Swimathon Bacău, Hub Comunitar, Junior Journalists, Tinerețe pentru bătrânețe, Morcoveață – Start-up pentru viață, Minte sănătoasă în corp sănătos, Grow Summer Camp 2017, Sport pentru toți și Generații, centrul comunității.

Fiecare înotător a depus mare efort pentru a face cât mai multe bazine, iar prezentatorul, Valentin Braniște, actor al Testrului Municipal ”Bacovia”, a întreținut atmosfera, făcând spectatorii foarte atenți și curioși. După terminarea competiției, încă se mai fac donații pentru proiectele înscrise și deja s-au strâns foarte mulți bani. Mulți dintre înotători au venit foarte entuziasmați și determinați să lupte pentru cauza pentru care o susțineau. Câștigătoare a ieșit echipa Decathlon care a înotat pentru proiectul ”Sport pentru toți”.

Detalii despre proiectele înscrise și despre donațiile atrase, pe site-ul organizatorilor Swimathon, Fundația Comunitară Bacău.

Sava Denisa, 14 ani, clasa a VII-a, elevă la Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *