Press "Enter" to skip to content

Vizită la Galeriile Karo

Erica

E duminică dimineață și sunt la Galeriile de artă ”Karo”. Când am intrat, m-a atras un tablou care reprezintă o icoană. Mi-a mai plăcut și o priveliște. Dar cel mai mult mi-au plăcut caseta pe care a desenat-o Ilie Boca și ”Grădina”, de Mihai Sârbulescu, și mi-a plăcut și un scaun în formă de triunghi, pentru că sunt lucrări de artă foarte, foarte frumoase. Și dacă treceți pe lângă acest muzeu, care este pe strada Oituz, nr. 45, vă rog să intrați, deoarece sunt multe lucruri care o să vă placă. Pentru mine arta reprezintă foarte multe creații, cum ar fi o cutie despre care nimeni nu știe ce este înăuntru, doar artistul acela știe ce se află în ea. Arta, pentru oameni, este bucuria și iubirea.

Erica Valentina Vența, 9 ani, elevă în grupa Kids Press – începători a Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Foto credit: Constantin Ținteanu

Text scris în cadrul activității ”ABC-ul artei”, din programul  proiectului de educaţie estetică şi educaţia media „O imagine: o poveste”, iniţiat de Laura Huiban (Bibire), profesor coordonator al Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *