Press "Enter" to skip to content

Ziua Mondială a Cercetășiei, sărbătorită la Palatul Copiilor Bacău

Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău, coordonat de prof. Laura Huiban, a sărbătorit astăzi, joi, 22 februarie, Ziua Mondială a Cercetășiei, împreună cu reprezentanți ai Organizației Naționale ”Cercetașii Românâniei” – Filiala Bacău.

Carmen-Gabriela Moțoc, voluntar al Organizației, și Vladimir Moțoc, Lupișor în cadrul Organizației, dar și elev al Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău, au vorbit elevilor grupei Kids Press despre istoricul și despre valorile cercetășiei la nivel mondial și au explicat simbolurile din ținuta cercetașilor. Cei doi cercetași care au vizitat Palatul Copiilor Bacău de Ziua Mondială a Cercetășiei au dăruit elevilor Cercului de Jurnalism materiale informative despre organizație și au răspuns numeroaselor întrebări venite din partea copiilor.

Rezultatul a fost că, la final, toți jurnaliștii doreau să știe cum se pot înscrie mai repede în Organizația Națională ”Cercetașii României”. La mulți ani, dragi cercetași! Mulțumim că ați sărbătorit alături de noi această zi specială pentru voi și, de astăzi, și pentru noi! ♥

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *